NEBOSH:in verkkokurssit

National Examination Board in Occupational Safety and Health (NEBOSH) tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustettuja tutkintoja, jotka kattavat työturvallisuuden ja -terveyden sekä riskienhallinnan. Merkittävässä osassa työterveys- ja työturvallisuusalan työpaikkailmoituksia mainitaan NEBOSH-tutkinto, mikä osoittaa NEBOSH-kurssien ja -koulutuksen korkean tason.

NEBOSH:n kursseja on tarjolla laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin:

1. NEBOSH International General Certificate in Occupational Health and Safety (kansainvälinen yleissertifikaatti työterveydestä ja – turvallisuudesta)

Verkkokurssin kesto: 125 tuntia

Työterveyden ja -turvallisuuden kansainvälinen sertifikaatti antaa laajan ymmärryksen terveys- ja turvallisuuskysymyksistä, ja se on välttämätön pätevyys kaikille, jotka työskentelevät tai haluavat työskentelevät työterveyden ja -turvallisuuden parissa.

2. NEBOSH Level 6 International Diploma for Occupational Health and Safety Management for Professionals (kansainvälinen tutkinto työterveyden ja -turvallisuuden johtamisesta)

Verkkokurssin kesto: 409 tuntia

NEBOSH:in kansainvälistä tutkinto-todistusta pidetään terveys- ja turvallisuustutkintojen ”kultaisena standardina”, ja se on vaatimuksena noin puolessa kaikista terveys- ja turvallisuusalan työilmoituksista. Tutkinnon suorittaneiden arvioidaan ansaitsevan 16 prosenttia enemmän kuin niiden, jotka eivät ole suorittaneet tutkintoa.

3. NEBOSH Health and Safety Management for Construction (Työterveyden ja työturvallisuuden hallinta rakennusalalla)

(Iso-Britannia)

Verkkokurssin kesto: 116 tuntia

Ihanteellinen kurssi rakennustyömaan johtajille, sopimuksista vastaaville ja työmaan työntekijöille, jotka vastaavat terveys- ja turvallisuuskysymyksistä sekä rakennusalan terveys- ja turvallisuuskonsulteille.

4. NEBOSH Health and Safety at Work Award (Työterveys ja -turvallisuus)

Verkkokurssin kesto: 23 tuntia

NEBOSH Health and Safety at Work Award -palkinto tarjoaa parhaan käytännön johdatuksen työterveyteen, työturvallisuuteen ja riskeihin, jotka ovat merkityksellisiä kaikilla toimialoilla. Kurssin avulla lisäät tietoisuuttasi yleisistä vaaroista ja opit soveltamaan riskien hallinnan periaatteita.

5. NEBOSH HSE Introduction to Incident Investigation (Johdatus vaara-tilanteiden tutkintaan)

5. NEBOSH HSE Introduction to Incident Investigation (Johdatus vaaratilanteiden tutkintaan)

Verkkokurssin kesto: 7 tuntia

Tämä tutkinto on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat suorittaa vaaratilanteiden tutkinnan tehokkaasti. Työnantajat, esimiehet, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, ammattiliittojen ja turvallisuuden edustajat voisivat kaikki hyötyä yksinkertaisten tapaturmien selvityksistä.

6. NEBOSH HSE Award in Managing Risks and Risk Assessment at Work (Riskien hallinta ja arviointi työssä)

Verkkokurssin kesto: 8 tuntia

Kurssin tavoitteena on kouluttaa henkilöstösi niin, että he suorittavat riskinarvioinnit oikealla tavalla ja vaaditun standardin mukaisesti. Riskinarviointipätevyyden hankkiminen voi parantaa merkittävästi organisaationne joustavuutta ja kykyä hallita odottamattomia tapahtumia.

7. NEBOSH IIRSM Certificate in Managing Risks (Sertifikaatti riskien hallinnasta)

Verkkokurssin kesto: 36 tuntia

Tämä tutkinto on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat pystyä tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan riskejä sekä ymmärtämään niiden vaikutuksia organisaatiossa. Tutkinto auttaa sinua kehittämään riskienhallintataitoja, joita voit käyttää missä tahansa organisaatiossa, toimialalla ja työssä, missä päin maailmaa tahansa!

Tai laita alla meille viestiä niin jutellaan!

Tule käymään

Teknologiantie 18 A,
90520 Oulu

info(a)macon.fi

Jätä meille viesti

10 + 15 =

× WhatsApp Mikko