IEMA:n verkkokurssit

IEMA on kaikkien ympäristön ja kestävyyden parissa työskentelevien ammattijärjestö. Olemme sitoutuneet tukemaan, kannustamaan ja parantamaan kaikkien alamme ammattilaisten luottamusta ja suorituskykyä sekä auttamaan heitä parantamaan profiiliaan ja tunnistettavuuttaan.

IEMA:n kursseja on tarjolla laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin:

1. IEMA Foundation Certificate in Environmental Management (Ympäristöasioiden hallinnan peruskurssi)

Verkkokurssin kesto: 40 tuntia

Tämä kurssi antaa sinulle ympäristö- ja kestävyystiedon perusteet, jonka varaan voi rakentaa osaamistasi. Kurssi kattaa laajan valikoiman ympäristöä, kestävyyttä ja hallintoa koskevia periaatteita. Kurssi antaa oppijoille käsityksen kestävän kehityksen toimintaohjelman laajuudesta sekä johtamisvälineistä ja -taidoista, joita he tarvitsevat työskennellessään kestävyyden parissa.

2. IEMA Certificate Environmental Management (Ympäristöasioiden hallinnan sertifikaatti)

Verkkokurssin kesto: 120 tuntia

Ympäristöasioiden hallinnan tuntemuksen parantamisen lisäksi tällä kurssilla mennään askeleen pidemmälle ja opitaan soveltamaan ympäristöasioiden hallinta- ja arviointivälineitä, joita tarvitaan tehokkaaseen ammatinharjoittamiseen. Tämä kurssi johtaa suoraan IEMA Practitioner – jäsenyyteen.

Tämä on etäopiskelukurssi. Etäkursseilla voit työskennellä digitaalisten ladattavien oppikirjamateriaalien parissa ja opiskella omaan tahtiisi. Astutiksen palkittu LMS-järjestelmä tarjoaa lisäapua silloin, kun sitä tarvitset, mukaan lukien resurssit, jotka on suunniteltu valmistelemaan sinua tenttiä tai arviointia varten.

3. IEMA Pathways to Net Zero

Verkkokurssin kesto: 10 tuntia

Kurssi antaa selkeän ja johdonmukaisen opastuksen parhaista käytännöistä ilmastokriisiin vastaamiseksi. Kurssin tavoitteena on antaa esimiehille ja johtajille strateginen ja operatiivinen yleiskuva ympäristön kestävyydestä ja siitä, miten ne vaikuttavat heidän omaan toimialaansa ja työhönsä.

4. IEMA Environmental
Sustainability Skills for the Workplace (Ympäristövastuullisuus työpaikoilla)

Verkkokurssin kesto: 10 tuntia

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille käytännön johdannon ympäristön kestävyyteen ja varmistaa, että heillä on tietoa, ymmärrystä ja motivaatiota vaikuttaa myönteisesti organisaationsa toimintaan. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille työtehtävissä työskenteleville kaikilla aloilla, jotta voidaan varmistaa, että ympäristön kestävyys on sisällytetty kaikkiin yrityksen työtehtäviin.

5. IEMA Environmental Sustainability Skills for Managers (Ympäristövastuullisuus johtajille)

Verkkokurssin kesto: 20 tuntia

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu tukemaan minkä tahansa toimialan/liiketoimintasektorin johtajien ja esimiesten ymmärrystä niistä strategisista ja taloudellisista vaikutuksista, joita ympäristön kestävyydellä on heidän alaisiinsa ja osastoonsa. Kurssin tiedot auttavat parantamaan organisaation ympäristökestävyyttä, ja kurssi sopii erinomaisesti ryhmien nopeaan koulutukseen ja niille, jotka valvovat toiminnan tavoitteita.

Tai laita alla meille viestiä niin jutellaan!

Tule käymään

Teknologiantie 18 A,
90520 Oulu

info(a)macon.fi

Jätä meille viesti

14 + 4 =

× WhatsApp Mikko