koulutusten Digitaaliset osaamismerkit (Digital badges)

Käytämme koulutuksissamme Insta Certifier ja Open Badge -osaamismerkkejä.

Käytämme koulutuk-sissamme Insta Certifier ja Open Badge -osaamis-merkkejä.

Digitaaliset osaamismerkit ovat sähköisiä tunnustuksia ja todistuksia, jotka myönnetään osallistujille Maconin kurssin, opintopolun tai opintokokonaisuuden suorittamisesta. Voit halutessasi käyttää näitä merkkejä verkkosivustoilla, sosiaalisessa mediassa ja ammatillisissa verkostoissa, kuten LinkedInissä. Niiden tarkoituksena on todentaa ja jakaa saavutuksia ja osaamista helposti tunnistettavalla ja jaettavalla tavalla.

 

Digitaalisten osaamismerkkien käyttö

Digitaalisten osaamis-merkkien käyttö

Todentaminen ja saavutusten dokumentointi: Digitaaliset opintomerkit toimivat tapana todentaa osallistujien saavutuksia. Kun osallistuja suorittaa Maconin kurssin, opintopolun tai opintokokonaisuuden, hän saa digitaalisen opintomerkin, joka sisältää tietoja suoritetusta opintokokonaisuudesta, aikaleiman ja opintomerkkiä myöntävän tahon.

Jakaminen ja sosiaalinen näkyvyys: Osallistujat voivat jakaa digitaaliset opintomerkkinsä helposti sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse tai jopa lisätä ne LinkedIn-profiiliinsa. Tämä lisää  opintomerkin näkyvyyttä ja voi auttaa  osallistujaa erottautumaan työnhaussa tai ammatillisessa verkostoitumisessa.

Motivointi: Digitaaliset opintomerkit voivat toimia osallistujalle lisämotivaation lähteenä. Tietäen, että osallistuja saa tunnustuksen ja merkin suoritetuista kursseista, opiskelijat saattavat olla motivoituneempia opiskelemaan ja suorittamaan kurssit menestyksekkäästi.

 

Digitaalisten osaamismerkkien edut

Digitaalisten osaamis-merkkien edut

Todennettavuus ja luotettavuus: Digitaaliset opintomerkit voidaan helposti todentaa, mikä tekee niistä luotettavan tavan vahvistaa opiskelijoiden saavutukset. Työnantajat ja koulutuslaitokset voivat tarkistaa merkkien aitouden.

Skaalautuvuus: Digitaaliset opintomerkit ovat skaalautuvia ja voidaan myöntää suurelle määrälle opiskelijoita automatisoidusti. Tämä tekee niistä kätevän ratkaisun suurille työnantajille ja muille yhteisöille.

Joustavuus: Opintomerkkejä voi saada eri tasoilla, kuten Maconin kurssin, opintopolun ja opintokokonaisuuden suorittamisesta, mutta myös muiden organisaatioiden järjestämistä koulutuksista ja tapahtumista. Tämä mahdollistaa joustavuuden opintojen rakenteessa ja palkitsee saavutukset eri tasoilla.

Näkyvyys ja profilointi: Digitaaliset opintomerkit voivat lisätä opiskelijoiden näkyvyyttä ja auttaa heitä rakentamaan vahvempia ammatillisia profiileja verkostoissa ja työnhaussa.

Tai laita alla meille viestiä niin jutellaan!

Tule käymään

Teknologiantie 18 A,
90520 Oulu

info(a)macon.fi

Jätä meille viesti

10 + 14 =

× WhatsApp Mikko