yrityksen ympäristövaikutusten hallinta

Autamme vähentämään yrityksesi ympäristövaikutuksia, oli kyseessä sitten hanke tai yritystoiminta kokonaisuudessaan. 

Palveluihimme kuuluvat ympäristövaikutusten arviot sekä hallintajärjestelmät. 

Autamme vähentämään yrityksesi ympäristö-vaikutuksia, oli kyseessä sitten hanke tai yritystoiminta kokonaisuudessaan. 

Palveluihimme kuuluvat ympäristövaikutusten arviot sekä hallintajärjestelmät. 

Jätteet ja sivuvirrat

Ympäristövaikutusten arviointi (YVA) 

Ympäristövaikutukset tulee arvioida silloin, kun rakennetaan uutta rakennusta tai aloitetaan uusi hanke.  Autamme sinua selvittämään, vaatiiko laki hankkeellesi laajemman ympäristövaikutusten arvion (YVA). Oli kyseessä sitten YVA tai YVA:a edeltävä tarvehankinta, huomioimme laajasti vaihtoehdot, joilla ympäristöhaittaa voidaan vähentää ja estää ennalta.  Samalla otamme huomioon puhtaan teknologian mahdollisuudet. 

Ympäristö- ja johtamisen järjestelmät 

ISO-standardit ovat kansainvälisesti hyväksyttyjä reseptejä  laadukkaalle toiminnalle, ja niihin kuuluu myös yrityksen ympäristövaikutusten hallinta. Järjestelmät tukevat yrityksen päätöksentekoa, arvonluontia ja liiketoiminnan kehittämistä.

 

ISO 9001 – Laadunhallintajärjestelmä

Tunnettu ja laaja järjestelmä, joka ottaa huomioon tuotteen ja palvelun laatuun vaikuttavat tekijät ja asiakkaan näkökulman. Järjestelmä optimoi resurssien käyttöä ja vähentää kustannuksia. ISO 9001 soveltuu kaikille toimialoille. 

 

ISO 14001 – Ympäristövaikutusten kokonaisvaltainen hallinta 

Järjestelmä hallitsee ympäristöasioita kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti. Se auttaa yritystä toimimaan tehokkaammin, käyttämään vähemmän energiaa ja tuottamaan vähemmän jätettä.  Järjestelmä ottaa huomioon myös yrityksen tuotteiden ja palveluiden sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden. Järjestelmän avulla ympäristötavoitteiden edistymistä pystyy myös seuraamaan, mikä mahdollistaa selkeän viestinnän. 

Tai laita alla meille viestiä niin jutellaan!

Tule käymään

Teknologiantie 18 A,
90520 Oulu

info(a)macon.fi

Jätä meille viesti

14 + 3 =

× WhatsApp Mikko